Maestro Coffee Atgal

Kavinės „Maestro Coffee“ tikslas - gaminti geriausią kavą Panevėžyje

Kavinės įkūrėjas Tomas Rudys yra 2013 metų Lietuvos baristų čempionato laimėtojas, atstovavęs Lietuvą pasaulio baristų čempionate Melburne. Visa kavinėje esanti produkcija yra aukščiausios kokybės (kava, sultys, desertai, gaivieji), o svarbiausia kaina prieinama daugeliui.

„Maestro Coffee“ išskirtinumas:

  1. Nuosavas, nenuomojamas kavos aparatas ir kita įranga.

„Maestro Coffee“ tikslas ir noras yra būti nepriklausomu. Išsirinkti tuo metu pasiūloje esančias kokybiškiausias kavos pupeles. Lietuvoje kavos skrudintojų per pastarąjį dešimtmetį užderėjo tikrai nemažai. Visi jie turi kuo pasigirti, tad kokybiškos kavos įvairovė ir neprisirišimas prie vieno tiekėjo leis palaikyti kavos kokybės kartelę visada aukščiausiame lygyje.

  1. Kavos kaina atitinkanti žmonių pajamas.

„Maestro Coffee“ tikslas - gaminti kokybiškiausią kavą mieste ir ją parduoti už ženkliai žemesnę kainą, nei vyraujančios tendencijos dabar. Kokybiškos kavos puodelis turi būti prieinamas kiekvienam to panorėjusiam.

  1. Kavos ruošimas bent 10 skirtingų būdų.

Espresso aparatu virta kava užima didžiąją dali rinkos. Tai yra normalu. Tai yra pats greičiausias ir žmonių labai mėgstamas kavos paruošimo būdas. Tačiau „Maestro Coffee“ bus galima išvirti kavą smalsuoliams, gurmanams ar tiesiog kažką naujo išbandyti norintiems bent 10 skirtingų būdų:

  1. Espresso aparatu paruošta kava (įprastas būdas šiuolaikinėje kavinėje)

  2. Cona (tinkama 2-4 žmonių grupelei, turinčiai bent 20 minučių ramaus laiko paskanauti kavą ir pasigrožėti jos gamybos procesu)

  3. Chemex (kavos gurmanų gretose labai populiarus kavos ruošimo būdas, nes aukščiausios rūšies kava atsiskleidžia visa įmanoma skonių puokšte)

  4. Vario V60 (ruošiamas panašiai, kaip ir chemex, bet turi keletą gurmanams žinomų išskirtinių savybių)

  5. Aeropress (madingas, greitas ir šauniai atrodantis būdas paruošti kokybišką kavos puodelį)

  6. French press (daugelio žmonių jau naudojamas namie ir gan populiarus)

  7. Moka kavinukas (daugeliui žinomas, bet pamirštas būdas)

  8. Tiesiog kavos plikymas puodelyje (nes būtent taip yra konkursuose degustuojamos ir atrenkamos kokybiškiausios kavos)

  9. Yama cold brewer (šaltos kavos paruošimo būdas, ilgas, bet skonis atperka)

  10. Turkiška kava (vienas seniausių kavos paruošimo būdų pasaulyje)Edukacija.

Kava yra labai plačiai naudojamas produktas, bet žmonės turi labai mažai informacijos apie tai ką jie geria. Kavinės tikslas būtų ne tik parduoti kavos puodelį, bet ir šviesti žmonės ir perduoti jiems žinias, kad jie suprastų, kad kava, kaip ir kiti maisto produktai, turi būti šviežia, kad jos ruošimas reikalauja tam tikrų įgūdžių, kaip ir maisto gaminimas. Kavos degustacijos entuziastams, kavos pupelės kelionės istorija nuo plantacijos iki išvirto kavos puodelio, būtų neatsiejama baristų darbo dalis.

Nauja parduotuvė - „Maestro coffee"

Kavinės „Maestro Coffee“ tikslas - gaminti geriausią kavą Panevėžyje!

 Kavinės įkūrėjas Tomas Rudys yra 2013 metų Lietuvos baristų čempionato laimėtojas, atstovavęs Lietuvą pasaulio baristų čempionate Melburne. Visa kavinėje esanti produkcija yra aukščiausios kokybės (kava, sultys, desertai, gaivieji), o svarbiausia kaina prieinama daugeliui.

Daugiau apie parduotuvę > ČIA

Darbo laikas

    I-VI 08:00 - 22:00

    VI-VII 10:00 - 22:00

Bendraukime
Jums gali tikti